Cándido Valiente i Soler - President 2015

President : Cándido Valiente i Soler
President : Cándido Valiente i Soler

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

Estimats fallers, veïns i amics de la Falla Colmenar, Reis Catòlics i Murta.

Tinc l'honor de poder saludar-vos, una altra vegada, com a president d'esta Comissió, i aprofitar estes linies per a expressar-vos el meu agraïment per tot l'esforç i treball que dediqueu a esta festa, la festa de les Falles.

També vull donar les gràcies als fallers d'honor, empreses publicitàries i col.laboradors, perquè sense la seua ajuda ens seria impossible mantindre la continuïtat d'esta veterana falla.

Dedique la més sincera enhorabona a Lucia, la nostra Fallera Major i amiga de molts anys, pel càrrec que ocupa; i a Maria i Jorge els nostres representants infantils, al mateix temps que els done les gràcies per la seua predisposició i les bones atencions que tenen tant amb la comissió com amb mi, fent que acompanyar-los en esta vivència siga un gran plaer.

Donar les gràcies, a tots els membres de la comissió, i por suposat, a les families dels nostres representants. Sense tots vosaltres, tot açò que anem a viure tant intensament, no seria possible. Moltes gràcies pel vostre recolzament, la vostra ajuda i la vostra amistat.

Per tot açò, convide a visitar-nos, durant la setmana fallera, a tot aquell que vullga compartir amb nosaltres estes meravelloses festes, i que esperem i desitgem gaudiu intensament.

Bones festes a tots.


Cándido Valiente i Soler      Falles 2015

Fallera Major Infantil 2007
Paula Pellicer i Casanoves
Fallera Major Infantil 2007
Pellicer - Gestoria Administrativa, Correduria de Seguros, gestion inmobiliaria, administracion de fincas
Pellicer
Gestoria Administrativa, Correduria de Seguros, Servicios Inmobiliarios, Asesoría Laboral y Fiscal.
Fran Pellicer Casanoves - Corredor exclusivo de seguros
Fran Pellicer Casanoves
Corredor exclusivo de seguros.